Velkommen til vores hjemmeside

Vi er et modent ægtepar med voksne børn og 2 dejlige børnebørn på 7 og 8 år. Linda er hjemme og sørger for hundene og René arbejder i IT branchen og har i hele corona tiden haft sit kontor hjemme, men nu er han igen på kontoret på sin arbejdsplads. 

Vi har kennelmærke "Beautiful Paws" i DKK som vi fik i 2010, og vi har DKK'S hundeholder uddannelse. Vi startede med Shih-Tzu, begyndte hurtigt at udstille og vi fik smag for denne hobby.

Vi har haft et lille opdræt af Shih Tzu med få kuld hvalpe og vores Oda er nu vores eneste Shih tzu tilbage

Vores Nuller er en skøn pekingeser dreng, han elsker at være med i dagligdagen og i alt hvad der sker. Han er meget social, kærlig og han elsker andre hunde. Nuller (og de andre) har nu fået en lillesøster i Sødeste lille Mimi som også er en fin Pekingeser.


Vi har i en kortere periode sammen med Shih tzu og inden Nuller og Lelou kom til haft Engelsk bulldog, men måtte desværre tage afsked med dem alt for tidligt, det har været en meget trist, svær og hård periode fyldt med sorg, derfor er vi meget taknemmelige og glade for at vi Nu har vores Oda vores pekingeser Nuller og Mimi samt Lelou vores franske bulldog, de giver os så meget glæde og liv i vores hverdag.

Vores hunde er vores passion og i hverdagen er vores hunde omdrejningspunktet og hundene  er familiemedlemmer på 4 poter. De er sammen med os næsten hele tiden, er sjældent alene, de må gerne komme i møblerne og de sover gerne i vores seng

Vi bor i et parcelhus med have med grønne områder tæt på. vi elsker en lang tur på standen og skoven og elsker at finde nye gåture med hundene. vi elsker at give hundene nye oplevelser kort sagt både i naturen, men også hundetræning og forskellige andre arrangementer med hundene i fokus.

Seneste kommentarer

19.06 | 06:56

Super skønt billede af en lækker fyr❤️

11.02 | 21:40

Skøn lille fyr🥰🥰

11.02 | 21:37

Hvor er han bare lækker🥰 Stort tillykke

Del siden